TERVETULOA BLOGIINI / by alec vanderboom

Tervetuloa tutustumaan blogiini.
Kirjoitan ja kommentoin työtäni ja elämän suuria totuuksia.
Ainakin luulen omaavani hyvän ulosannin, lukiossa kirjoitettujen L:n aineiden ja opettajien antaman palautteen perusteella, saa nähdä kuinka käy.
Tietysti olen myös ehtinyt prassailla tuttaville kirjoitustaidoillani, otan mielenkiinnolla kommentteja vastaan.
Pukeutumisneuvojan työssäni kohtaan päivittäin moninaisia elämän alueita, tutustun erilaisiin ihmisiin ja saan tehdä rakastamaani työtä itsenäisenä yrittäjänä ja koen olevani hyödyksi (toivon mukaan!) monelle kanssaihmiselle.

Silloin aikoja sitten...

Lukion jälkeinen aika oli todella ahdistavaa koska minulla oli niin paljon asioita mitä halusin tehdä, enkä oikein saannut mistään kunnolla kiinni. Taieteolliseen Korkeakoulun pääsykokeisiin pääsin ylioppilaskeväänä ensiyrittämällä ja jäin kahdella pisteellä viimeisestä osiosta kuvaamataidon opettajan linjalle, silloinen loistava ratsastuksenopettajani Saartian Erja preppasi minua ROK:ille (ratsastuksenopettajakoulutus), hain opiskelemaan suomenkieltä yhtenä haavena kirjailijan ura ja taisin muistaakseni hakea myös opiskelemaan taidehistoriaa. Kolmekymppisenä innostuin filosofiasta ja hainkin humanistiseen tiedekuntaan, valitettavasti olin jo niin vanha että ylioppilastodistuksen puoltoääniä ei enää herunut ja muutkin pisteet jäivät vähäisiksi.

Nyt...

monen koetun elämänvaiheen, usemman oppilaitoksen ja vielä useamman työpaikan jälkeen saan toteuttaa itseäni kaikilla noilla alueilla. Se suurin oppi ei tullutkaan kouluista, vaan elämästä, lujasti eletystä elämästä.
Ja matka jatkuu! Kieltämättä olo on vähän samanlainen kuin lakkiaispäivänä: "elämä edessä, ja mitä kaikkea se tuokaan tullessaan". Jep, juuri näin.

Nyt käynnistelen toista vuotta omaa pukeutumisneuvonnan yritystäni Dress You Up. Olen tehnyt töitä jo noin kahdensadan ihanan asiakkaan kanssa, olen itse saanut kaikista tapaamisistani valtavasti ja todellakin toivon että olen pystynyt myös antamaan. Palaute on ollut hurjan hyvää ja se antaa paljon uskoa oman työn oikeutukseen.
Suunnittelen parhaillaan oman pienen messuosaston rakentamista syksyn muotimessuille 19.-21.10.2012, se on hurjan hauskaa ja inspiroivaa. Jaan blogissani kokemuksia myös siitä.
Tässä kohtaa halua esitellä myös parhaan sparraajani ja luottokaverini Pipsan. Hänen elämänilonsa, energiansa ja asenteensa on melkoisen kohdallaan. Hän on terrieri ja iältään 11 kk. Ihan huippuassari!
Eiköhän tässä ole alkutekstejä jo mukavasti. Tarina jatkuu, yksi päivä kerrallaan. Asiasta ja asian vierestä.