ALENNUSMYYNNEISTÄ (JA VÄHÄN MUUSTAKIN) / by alec vanderboom

Alennusmyynnit ovat pyörähtäneet täysillä käyntiin ja viimeistään nyt suurin osa suomalaisista aloittelee ansaittua kesälomaa.
Pukeutuminen on loma-aikaan keveää ja pukeutuminen on kesäisin muutenkin paljon huolettomampaa kuin muulloin.
Urheilupukeutuminen kuuluu vahvasti suomalaiseen pukeutumisulttuuriin ja vinkkinä voikin käväistä urheiluliikkeissä täydentämässä kesäpukeutumistaan iloisen värisillä, istuvilla, vartaloa imartelevilla ja laadukkailla topeilla, t-paidoilla ja shortseilla. Näitä voi mainiosti yhdistää farkkuihin tai kukkatunikoihin ja puseroihin. Kuka mitäkin lajia harrastaa, näinhän pääsee samalla toteuttamaan omia inspiraation lähteitään. Urheilupukeutumisen yhdistäminen arkipukeutumiseen on muuten yksi ensi kesän trendeistä. Me voimme olla siis täällä Suomessa tämän tyylin edelläkävijöitä!  Urheiluliikkeitten jalkineet ovat myös laadukkaita ja monesti löytyy  kivoja nahkaisia vapaa-ajan jalkineita mallistoista. Rohkeasti vain yhdistelemään, kokeilemaan ja ihastumaan.

Avan muotisivuilla kommentoin ja vastailin viime viikolla muutamassa jutussa kesäpukeutumista ja alennusmyyntejä koskeviin kysymyksiin ja vinkkailin kesän pukeutumisjuttuja.

Tässä linkit Avan toimituksen juttuihin ja pukeutumisvinkkeihin:

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/nama-ovat-kesan-alennusmyyntien-hittituotteet/2013/06/1771542

http://www.mtv3ava.fi/muoti/artikkeli.shtml/nain-valtat-pahimmat-virheet-alennusmyynneissa/2013/06/1771550

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/pukeutumisvalmentaja-nain-opit-yhdistelemaan-kesaisia-vareja/2013/06/1771000

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/tiedatko-mika-vari-sopii-sinulle-parhaiten-ota-selvaa/2012/10/1642419 (tämä viime syksynä tehty juttu jossa väriasiaa, toimittaja oli linkittänyt sen mukaan)

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/housut-kruunaavat-naisellisen-tyylin--ota-mallia-christina-applegatelta/2013/06/1771534

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/kesan-trendien-parhaat-palat--poimi-vinkit-juhannukseksi/2013/06/1771001

Siinäpä vähän kesälukemista.
Ei muuta kuin aivan mahtavaa kesää meille kaikille!

                                                                        
-Kikka-