LÖYDÄ OMA TYYLISI – JOKANAISEN PUKEUTUMISOPAS

Minulta kysyttiin yritysluennolla, jossa olin luennoimassa työpaikkapukeutumisesta ja kutsukortin pukeutumiskoodeista, vartalomalleista, pukeutumisväreistä ja tyylistä, että löytyisikö näistä asioista pukeutumisopasta, josta tiedot olisi helposti löydettävissä. Vielä kun asiakkaani usein tiedustelivat, mistä he löytäisivät pukeutumisen käsikirjan suomalaiselle naiselle, jouduin kerta toisensa jälkeen toteamaan, että sellaista ei ole tehty. Käännöksiä meiltäkin löytyy, mutta puhtaasti suomalaista kattavaa pukeutumisen käsikirjaa ei ollut saatavilla.

Joten päätin kirjoittaa sen itse. Tein sisällysluettelon pukeutumisneuvontatapaamistemme pohjalta. Modernissa pukeutumisneuvonnassa tutustumme vartalonmallille suotuisiin leikkauksiin, parhaisiin henkilökohtaisiin pukeutumisväreihin, perustamme toimivan vaatekaapin, johon kuuluu 5-8 vaatetuksen kulmakiveä, puhumme kengistä sekä niiden hoidosta ja tarpeen mukaan sovitamme niitä, kaivamme esiin henkilökohtaisen tyylin, asustamme, yhdistelemme, puhumme tilannepukeutumisesta, kutsukorttien pukeutumiskoodeista ja tutustumme jokaiselle sopiviin mallistoihin. Teemme pukeutumisesta helppoa, hauskaa, tarkoituksenmukaista, taloudellista ja oman näköistä.

Minerva Kustantamon kanssa teimme kustannussopimuksen kirjasta ja näin pääsin suureksi ilokseni lataamaan kaiken ammattitaitoni kansien väliin kaikkien suomalaisten naisten inspiraatioksi, iloksi ja pukeutumisen täydelliseksi käsikirjaksi. Olen saanut kirjasta hienoa lukijapalautetta. Kirjan upeiden suomalaisten naisten yllä monet asukokonaisuudet ovat auttaneet lukijoita löytämään vartalomallinsa ja värinsä sekä rohkaissut toteuttamaan persoonallista tyyliään. Asukokonaisuudet kirjaan kuvasi valokuvaaja Asta Karell. Löydä oma tyylisi – Jokanaisen pukeutumisopas kuuluu jokaisen naisen pukeutumisen käsikirjastoon.

Pukeutumisopas on facebookissa: https://www.facebook.com/Pukeutumisopas

- kirja suoraan kirjailijalta 25€.

Jokanainen blogeissa:

http://pumpulipupu.blogspot.fi/2015/04/pukeutumisopas-loyda-oma-tyylisi.html

http://rauharentola.casablogit.fi/lue/2015/03/jokanaisen-pukeutumisopas

http://materiantaju.blogspot.fi/2015/01/pukeutumisoppaita.html

http://www.ruuhkavuodet.net/2015/01/tyyliton-vahissa-vaatteissa-arvonnassa.html

http://www.pinkitkorkokengat.fi/2015/06/uusi-kirjoja-ja-vahan-vanhempiakin.html

http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi/2015/02/loyda-oma-tyylisi.html

 

Pukeutumisneuvonnan yhteydessä on aina myös mahdollista ostaa LÖYDÄ OMA TYYLISI – JOKANAISEN PUKEUTUMISOPAS.

Toivotan hyviä lukukokemuksia, oivalluksia ja pukeutumisvinkkejä kirjan LÖYDÄ OMA TYYLISI – JOKANAISEN PUKEUTUMISOPAS parissa!

 

"Kirjan kuviin olen yhdistellyt vaatteita monin eri tavoin. Tutustu niihin rauhassa ja tutki, miten sama yläosa yhdistyy useaan eri alaosaan tai toisinpäin. Tutustu kuvien asustamiseen. Inspiroidu värien yhdistelystä. Oivalla, miten erilaiset leikkaukset ja vaatteiden muotoilut tuovat kantajansa parhaat puolet esiin. Ihastu eri tyyleihin." (Ote kirjasta Löydä oma tyylisi - Jokanaisen pukeutumisopas)