SUOMEN PARHAAT PUKEUTUMISPALVELUT JA MYYNTIKOULUTUKSET YKSISSÄ KANSISSA


Kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Kikka Seppä
Pukeutumisneuvojamestari - 
Helsingin Mestarikilta ry:n jäsen
Tietokirjailija - Suomen Tietokirjailijaliiton jäsen (Löydä oma tyylisi – Jokanaisen pukeutumisopas, Kikka Seppä ja Minerva Kustannus Oy 2014, valokuvaus: Asta Karell)
Dress You Up- yrityksen perustaja – satoja asiakkaita, luentoja ja kursseja yrityksissä ja yhdistyksissä
Opettaja Helsingin ja Espoon työväenopistoissa v. 2012-2016 – luennot ja kurssit: Tyyli – vaatekaapin helppoa hallintaa, Työpaikan pukeutumiskoodit, Kutsukortin pukeutumiskoodit, Pukeutumisen Työkalupakki by Kikka Seppä
Osasto- ja myymäläpäällikkö ja myynnin tekijä sekä - kouluttaja Hennes ja Mauritzilla, Benettonilla, Marimekolla, Dressmannilla ja K-Kengässä.
Asiantuntijana yli 20 pukeutumisjutussa Ylen Aamu-tv:ssä, Yle Puheella, Ylen Aikaisessa, Voicella, Radio Novalla, Mtv3/ Lifestyle/ Tyyli ja Avan muotiosion pukeutumisjutuissa ja seuraavien lehtien pukeutumista käsittelevissä artikkeleissa: Iiris, Kg-lehti, Trendi, Ilona, Keskisuomalainen, Kaupunkilehti Ankkuri ja Kymen Sanomat             Muodin päivät Sokos Porvoo 22.-23.4.2016: "Perjantaina ja lauantaina tapaat meillä pukeutumisneuvojamestarin Kikka Sepän. Tule ilmaiseen vartaloanalyysiin sekä kysymään neuvoja ja vinkkejä niin arki -kuin juhlapukeutumiseesi."
Hyödynnä samalla edut pukeutumisen osastolla." https://www.facebook.com/SokosPorvoo/              Häämessut 15.1. 2017 Key note speaker

Sokos mainoskuva.jpg

 

I Love Me - Messuilla puhujana: Fashion Loungen tietoisku: Pukeutumisen Työkalupakki 2012 ja 2015
Naisyrittäjyyskeskuksen Ruusunpäivän Workshop 2011 – Työpukeutumuminen

 

KIKKA SEPPÄ/ MEISTÄ

Pukeutuminen on minulle luontaisin ilmaisun muoto. Siksi hyppään aina saappaisiisi, jotta pääsen persoonalliseen tyyliisi käsiksi ja pystyn auttamaan sinua omista lähtökohdistasi. Tämän vuoksi haastattelen sinut ennen tapaamista ja kyselen vaatteen koosta musiikkimakuun kaikkea maan ja taivaan väliltä. Jokaisella on joku tyyli. Pitkä kokemus vaatetusalalta ja vankka ammattitaito takaavat parhaan mahdollisen pukeutumispalvelun kaikilla pukeutumisen osa-alueilla. Pukemisen jätän muille.  

Oivalluksen ja oikeiden työvälineiden kautta autan sinua tekemään pukeutumisesi helpoksi, hauskaksi, tarkoituksenmukaiseksi, taloudelliseksi ja ennen kaikkea, itsesi näköiseksi. Sinä kerrot mitä haluat ja minä autan toteuttamaan sen.

Pukuompelija-artesaanin, yo-merkonomin ja vaatetusalan erikoisammattitutkinnon kautta polkuni on kulkenut Pukeutumisneuvojamestariksi, jonka arvon sain korkean ammattitaidon osoitukseksi Helsingin Mestarikiltalta vuonna 2013 ja tietokirjailijaksi (Löydä oma tyylisi Jokanaisen pukeutumisopas, Kikka Seppä ja Minerva Kustannus Oy 2014, valokuvaus Asta Karell). Toki tähän pisteeseen on kuljettu pitkä matka. Työtunteja on takana kymmeniätuhansia. Viisitoista vuotta toimin osasto- ja myymäläpäällikkötehtävissä eri vaatemyymälöissä, kuten H&M, Benetton-Sisley Megastore, Marimekko Kämp-Galleria ja Tehtaanmyymälä, Dressmann Flagshipstore ja K-Kenkä (http://www.dressyouup.fi/myymlt). Tämän jälkeen olen auttanut perustamassani yrityksessä Dress You Up satoja asiakkaitani helpottamaan jokapäiväistä pukeutumistaan ja saamaan uusia vinkkejä sekä iloa ja inspiraatiota tyyliinsä ja pukeutumiseensa. Olen käynyt erilaisissa yrityksissä luennoimassa työpukeutumisesta. Pukeutumisen Työkalupakki by Kikka Seppä - kurssit ja luennot tyylistä, vartalomalleista, väreistä, vaatekaapin perustasta, itsetuntemuksesta, itsetunnosta, työpukeutumisesta ja kutsukorttien pukeutumiskoodeista ovat kuuluneet syksyn ja kevään ohjelmistoon Helsingin ja Espoon Työväenopistoilla.

Oman pukeutumisinspiraationi löydän elämästäni. Siihen kuuluvat tiukasti koirani Pipsa, hevoset, kirjat ja kirjoittaminen, luonto, meri, Kotka, Helsinki, ystävät, perhe ja taide kaikissa sen muodoissa. Teen itse täsmäiskuja vaateliikkeisiin ja panostan muutamaan laadukkaaseen vaatteeseen. Kirpputoreja, vintageliikkeitä ja hevostarvikeliikkeitä käytän armotta hyväkseni. Pukeutumisen tulee aina olla lisäarvo. Se on ilo, inspiraatio ja ilmaisun keino. Oikeaa ja väärää tyyliä ei ole olemassa. 

Motto: "Trust me, I know what I`m doing".

SUOSITTELEMME:

Pupulandia: "Muotibloggaaja pukeutumisneuvojalla osa 1 ja osa 2"

http://pupulandia.fi/2014/02/21/muotibloggaaja-pukeutumisneuvojalla-osa-1/

http://pupulandia.fi/2014/02/21/muotibloggaaja-pukeutumisneuvojalla-osa-2/